Bemutatkozás

A TAGE Kft. rövid története

1996-ban alakult magyar tulajdonú vállalkozásként. Két tulajdonos alapította, s jelenleg is változatlan formában működik. Fő profil a takarítási szolgáltatás. A Cég évről – évre dinamikusan fejlődött, a bevétel évi növekedése meghaladta a harminc százalékot. 2006-ban elnyertük az év dombóvári társas vállalkozója címet.

Szolgáltatásainkon belül az épülettisztítás a fő tevékenység. Ezen túlmenően, és ehhez kapcsolódva parkkarbantartást, rágcsálóirtási feladatokat is végzünk. 1998. évtől tevékenységünket vagyonvédelmi, 1999 évtől ingatlankezelési feladatok vállalásával bővült.

Összességében szeretnénk olyan szolgáltatást nyújtani, amely intézmények, vállalatok esetében nem kapcsolódik közvetlenül az adott terület szaktevékenységéhez, alapfeladataihoz, magánszemélyek esetében megkönnyíti, és problémamentessé teszi az ingatlan használatát.

Ezen belül vállaljuk: a már említett takarítási tevékenységen túl, vagyonvédelmi /őrzési, ellenőrzési, felügyeleti/ parkkarbantartási, rágcsálóirtási, az ingatlankezelési tevékenységen belül a hivatalos befizetések intézésétől az ügyviteli feladatok ellátásáig, az egyes munkákhoz kapcsolódó ajánlatkérésen túl alvállalkozói bázisunk használatáig mindazon feladatok elvégzését, amellyel T. Megrendelőink megbíznak.

Cégünk a szolgáltatásaink időbeli ütemezésénél maximálisan alkalmazkodik megbízóink elvárásaihoz.

Alkalmazottainkkal szembeni elvárások:

  • a munkavégzésre vonatkozó technológiai ismerete
  • adatvédelmi és titoktartási kötelezettség vállalása
  • tűz, - és munkavédelemi szabályok ismerete
  • büntetlen előélet

Munkavállalóinkat csak orvosi munka-alkalmassági vizsgálat, hatósági erkölcsi bizonyítvány megléte után alkalmazzuk. Munkatársainknak titoktartási kötelezettséget kell vállalniuk.

Cégfilozófiánk: - Megbízhatóság - Magas színvonalú munkavégzés - Megfelelő szaktudású, erkölcsileg feddhetetlen előéletű munkavállalók - Speciális feladatok ellátása - Teljes körű garancia vállalás

Megrendelőink kívánságait a legmesszebbmenőkig figyelembe vesszük munkatársaink kiválasztásánál, illetve a munkafeladatokra történő kijelölésnél.

2003. 03. 07.-én sikeresen auditáltattuk az MSZ EN ISO 9001: 2001 Minőségirányítási rendszert.

Cégünk takarítási, kert és parképítési tevékenységre, szolgáltatói és tevékenységi felelősségbiztosítással (10 millió forint / kár és 50 millió forint / év) rendelkezik.

Legfontosabb szolgáltatásaink

Intézmények, irodák, magánházak teljeskörű takarítása, rendezése, üzemeltetés

Csak maszatol Önnél is az intézményben, irodában, a takarító cége? Gyakran Ön nem is tudja meghatározni, hogy mi a baj, csak ösztönösen elégedetlen a tisztaság színvonalával. Ön is retteg az őszi nagytakarítástól? Hívjon minket a Dunántúl területéről bátran!

Parkkarbantartás

Vállaljuk irodaházak, lakóparkok, társasházak, családi házak kertjeinek, parkjainak gondozását, karbantartását, azaz mi épületeit nemcsak belül, azok környezetét is rendben tartjuk.

Oktatás, tanfolyamok szervezése

A Munkaügyi Hivatal idén is támogatja az átképzési tanfolyamokat, akár teljesen ingyen szerezhet új, értékes bizonyítványt!